Rezerva periuta electrica EB30 Trizone, 2 bucati, Oral-B

Igiena orala

Brand: ORAL-B
In stoc
41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17533730

Designul capatului de periaj Oral-B TriZone include trei zone distincte, pentru o curatare eficienta: o o zona special creata pentru dintii din spate, o zona cu perii scurti ce curata suprafata dintilor si o zona cu perii lungi ce curata spatiile interdentare, ajungand de 2 ori mai adanc ca o periuta manuala obisnuita.

Actiunea 3D curata spatiile interdentare si pulseaza ca sa sparga si sa indeparteze cu pana la 100% mai multa placa fata de o periuta manuala obisnuita.

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Capatul de periaj Trizone e compatibil cu toate periutele de dinti electrice Oral-B.

Mod de utilizare: umeziti capul periutei si aplica pasta de dinti. Introducdetu periuta in gura si porniti-o. Ghidati capul periutei incet, de la dinte la dinte, insistand pentru cateva secunde pe suprafata fiecarui dinte in parte. Incepeti sa periati din exterior spre interior si, in final, suprafata de mestecare. Periati toate cele patru cadrane ale gurii timp de 30 secunde fiecare. Timer-ul profesional integrat va va spune cand sa schimbati cadranul.

Forma de prezentare: 2 capete de periaj.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.06.2021