Sistemul imunitar (94)

Sortare dupa
Ceai Imunitate, 50 g, Fares

Remedii naturiste

Ceaiul Imunitate F146 fares este imunostimulator, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar si creste rezistenta organismului in diferite stari
Sirop Atusin, 150ml, Alevia

Remedii naturiste

Siropul asociaza extracte din plante pentru sustinerea si protejarea organismului in intersezoane si perioada anotimpului rece prin mentinerea sanatatii si functionarii normale a cailor respiratorii superioare.
Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Suplimente alimentare

Propolis picaturi este un extract alcoolic care contine 30% propolis, produs obtinut cu o tehnologie de extractie originala prin care biflavonoidele din propolisul natural se pastreaza nealterate.
CaMgZn + Vitamina C, 60 comprimate, Alevia

Remedii naturiste

Calciul, Magneziul si Zincul sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C sustine sistemul imunitar si ajuta la formarea colagenului benefic sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor si pielii.
Iron Strong fier ionic organic Alchemy, 480ml, Aghoras

Remedii naturiste

Fierul este un element mineral esential tuturor formelor de viata. Reduce procesele de imbatranire si mentine tineretea atat prin implicatiile sale in oxigenarea organismului, participa la metabolismul osos, acest mineral este important pentru sistemul muscular etc.
Argint coloidal SilverEasy Alchemy 10 ppm, 480ml, Aghoras

Remedii naturiste

Silver Easy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint. Argintul coloidal are puternice efecte antivirale, antibacteriene, antifungice şi antiinflamatoare.
26.99 Lei
Stoc epuizat
Argint Coloidal Silver 80ppm Pure Alchemy, 480 ml, Aghoras

Remedii naturiste

Silver 80 este un argint coloidal produs cu apa structurata, de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1 microsiemens/cm), si argint purificat electrolitic pana la 99,99% (0,9999). Silver 80 este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint.
Sistemul imunitar

Sistemul imunitar

Produse naturiste pentru sistemul imunitar