Lapte praf GOS 3, incepand de la 10 luni, 600 g, Humana

Mama si copilul

Brand: HUMANA
37,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7523862

Lapte praf Humana Prebiotic 3 GOS, formula de continuare incepand cu luna a 10 a de viata, contin prebiotice de tip GO, vitamina D, acizi grasi Omega 3

Beneficii:

GOS fibre prebiotice care apar de asemenea in laptele matern si contribuie la stimularea dezvoltarii unei flore intestinale sanatoase. Formula adaptata varstei: contine lactoza si este usor de digerat, contine carbohidrati fara gluten si este satios. Produs din ingrediente lipsite de gluten.

Ingrediente:

Lapte degresat, lactoza, maltodextrina, uleiuri de plante, sirop de galacto-oligozaharide, carbonat de calciu, ortofosfati de calciu, citrat de potasiu, amestec de vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitaminaB2, acid folic, vitamina K1, vitamina D3, biotina, vitamina B12, citrat de natriu, carbonat de magneziu, clorura de potasiu, L-Triptofan, difosfat de fier, aroma de vanilie bourbon (natural), oxid de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de natriu.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 600g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.