Suplimente alimentare

Lactiferon Derma, 30 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals

85,99 Lei

Pret / CPR: 2,87 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lactiferon Derma, 30 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals

7533282

Contine un complex unic de substante ce poate avea efecte antimicrobiene, antiinflamatoare si antiseboreice.

Lactoferina este o proteina multifunctionala din familia transferinelor, care face parte din prima linie de aparare a organismului.

Zincul este un alt ingredient important pentru pacientii cu acnee si hiperseboree, putand avea proprietati bacteriostatice, antiinflamatoare si seboregulatoare.

Nicotinamida este un alt ingredient care poate avea proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si antiseboreice.

Cuprul este un mineral esential pentru buna functionare a proceselor pielii, ce poate avea efect bactericid important impotriva a numeroase bacterii gram-pozitive si negative.

Ingrediente active pentru fiecare comprimat: Acetat de Lactoferina 117 mg (echivalent cu 100 mg Lactoferina), Nicotinamida/ Vitamina B3 300 mg, Gluconat de zinc 118 mg (echivalent cu 15 mg Zinc elementar), Gluconat de cupru 7,14 mg (echivalent cu 1 mg Cupru elementar) si excipienti.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea a 1-2 comprimate gastrorezistente pe zi, in timpul mesei, timp de 12 saptamani.

Precautii: Contine lactoferina, o glicoproteina izolata din lapte de vaca; a nu se utiliza in caz de intoleranta sau alergie la laptele de vaca sau la oricare dintre ingrediente.

A nu se depasi doza pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.