Ciocolax, 12 comprimate, Solacium

Suplimente alimentare

In stoc
13,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ciocolax, 12 comprimate, Solacium

7490501

Ciocolax este un laxativ extrem de eficient, din ingrediente 100% naturale invelite intr-un strat de ciocolata belgiana, recomandat in caz de constipatie. Combinatia de Senna si Fragula, cunoscute pentru efectul lor laxativ, provoaca rapid contractii musculare la nivelul colonului pentru deplasarea scaunului prin intestin.

Beneficii:

  • Mentine tranzitul intestinal normal;
  • Actioneaza eficient si natural impotriva constipatiei;
  • Usor de administrat;
  • Gust placut – Ciocolax este primul laxativ natural, invelit in ciocolata belgiana, masticabil, placut de administrat;
  • Eficient – datorata ingredientelor naturale (combinatia optima de Senna si Frangula);
  • Se administreaza seara urmand ca efectul sa aiba loc intr-un interval de 8-12 ore adica in dimineata urmatoare, fara a afecta activitatile zilnice;
  • Functioneaza prin doua mecanisme la nivelul colonului: o provocarea contractiilor musculare la nivelul colonului care determina deplasarea scaunului prin intestine; o stimularea secretiei de apa si electroliti la nivelul acestuia facilitand astfel evacuarea scaunelor.

Ingrediente: Fiecare comprimat contine extract uscat din fructe de Senna 125mg, Senozide 25mg, Extract uscat de Frangula 10mg, Glucofrangule 0,8mg.

Mod de utilizare: Doza recomandata etse de un 1 comprimat/zi, timp de 10 zile. Un comprimat masticabil seara, inainte de culcare, pentru efecte in dimineata urmatoare (8-12 ore).

Forma de prezentare: 12 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021