Campanie Dr. Konopka's

Crema activa anti rid semnata Dr. Konopka reprezinta atingerea miraculoasa perfecta pentru tenul uscat si matur.
Balsamul tratament impotriva caderii parului este un produs care iti va reda frumusetea capilara si zambetul pe buze.
Samponul tratament impotriva caderii parului este un produs care iti va reda frumusetea capilara si zambetul pe buze.
Balsamul anti-matreata este solutia ideala pentru un scalp sanatos si pentru un par plin de stralucire.
Samponul anti-matreata este solutia ideala pentru un scalp sanatos si pentru un par plin de stralucire.
Tonerul de fata echilibrant semnat Dr. Konopka este atingerea relaxanta pe care pielea ta o merita zi dupa zi.
Un exfoliant eficient ideal pentru tenul normal si gras este oferit de Dr. Konopka, pentru a obtine un ten minunat in doar cateva momente.
Tonerul de fata hidratant semnat Dr. Konopka este atingerea plina de nutrienti pe care pielea ta o merita zi dupa zi.
Parul tau este in cautarea hranirii intense si naturale? Balsamul hranitor semnat Dr. Konopka este un produs certificat natural, formulat cu amestecul organic nr. 52 care are un efect nutritiv, regenerant si protector.
Samponul semnat Dr. Konopka ofera parului lipsit de vitalitate hranirea de care are nevoie pentru a fi suplu si stralucitor.
Aceasta masca racoritoare este bazata pe retetele Dr. Konopka si contine amestecul organic nr. 54, care regleaza si mentine nivelul optim de hidratare.
Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de balsamul regenerator semnat Dr. Konopka.
Parul uscat si vopsit merita mereu un plus de atentie, pentru a-i mentine aspectul sanatos si o culoare vibranta, de aceea ai nevoie de samponul regenerator semnat Dr. Konopka.
Crema pentru maini semnata Dr. Konopka este produsul pe care trebuie sa-l ai mereu la indemana pentru hidratarea mainilor si pentru a le asigura un aspect desavarsit.
Descopera un ten fara imperfectiuni, care radiaza de frumusete si aspect sanatos cu ajutorul serului de fata Dr. Konopka.
Acest sapun lichid calmant pentru maini si corp semnat Dr. Konopka este formulat cu amestecul organic nr. 54, care regleaza si mentine nivelul optim de hidratare al pielii.
Acest gel de dus calmant si linistitor este bazat pe retetele Dr. Konopka si formulat cu amestecul organic nr. 54, care regleaza si mentine nivelul optim de hidratare.
Parul slab si lipsit de vitalitate nu va mai fi o problema, deoarece balsamul semnat Dr. Konopka este produsul care iti va intari firul de par si ii va reda bogatia si frumusetea mult dorita.