Suplimente alimentare

Ca+Mg+Zn Bioland, 30 comprimate, Biofarm

Brand: BIOFARM
18,99 Lei

Pret / CPR: 0,63 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ca+Mg+Zn Bioland, 30 comprimate, Biofarm

7503396

Calciu Magneziu Zinc reprezintă o asociere a trei elemente esențiale pentru bună funcționare și pentru menținerea echilibrului mineral al organismului.

Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat în organismul uman, are rol important în mineralizarea oaselor și a dinților, funcționarea sistemului nervos, contracția musculară, menținerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate vârstele, dar în special în perioada de creștere, în timpul sarcinii și lactației precum și la vârșnici.

Magneziul este un element mineral indispensabil vieții celulelor. Implicat în mai mult de 300 de reacții biochimice din organism, magneziul contribuie la susținerea ritmului normal al inimii, favorizează dezvoltarea unor oase puternice și menține în limite normale funcțiile mușchilor și ale sistemului nervos. Intervine în metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sânge în energie) și în formarea proteinelor.

În asociere cu calciu, magneziul ajută la diminuarea stresului zilnic, conferă energie în perioadele de astenie, deprimare nervoasă sau oboseala.

Zincul este un microelement cu proprietăți antioxidante și intră în constituția a circa 60 de enzime.

Are rol important în: menținerea acuității vizuale, metabolismul proteinelor, grăbirea vindecării arsurilor și rănilor, stimularea asimilării unor vitamine, activarea sistemului imunitar. Previne căderea părului și contribuie la menținerea sănătății unghiilor și pielii.

De asemenea, zincul stimulează activitatea mintală și ajută la buna funcționare a creierului.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.04.2022