Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr. Max prin intermediul Call Center-ului nostru

22. 6. 2020 · 2 minute de citit

In farmaciile Dr. Max punem mereu oamenii pe primul loc. Ii ascultam si le dam ce-si doresc, asa ca de acum poti rezerva medicamentele tale in farmaciile Dr. Max.

Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr. Max prin intermediul Call Center-ului nostru

In felul acesta, iti asiguram accesul la medicatia necesara, iar tu eviti drumurile repetate si aglomeratia. Vei gasi toate produsele rezervate de tine intr-o singura locatie, fara a fi nevoit sa mergi din farmacie in farmacie pentru a cumpara tot ce ai nevoie.

In functie de complexitatea unor afectiuni, retetele prescrise de medici pot contine un numar mai mare sau mai mic de medicamente pe care nu le gasesti mereu intr-o singura farmacie. Indiferent daca este vorba de o reteta compensata, gratuita sau o reteta simpla, serviciul nostru de rezervare te ajuta sa limitezi deplasarile si sa economisesti timp pretios.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru rezervare sunt simpli:

  1. Apeleaza Call Center-ul nostru la numarul de telefon 0800.080.400.
  2. Solicita operatorului sa te ajute cu rezervarea produselor din reteta ta. In cazul retetelor compensate si gratuite emise de medicul tau, vei vedea ca acestea contin denumirile comune internationale (DCI) ale medicamentelor, asa ca trebuie sa ai grija sa ne comunici tu denumirile comerciale ale medicamentelor pe care le folosesti in mod uzual.
  3. Alege farmacia Dr. Max din care doresti sa rezervi produsele, lasa-ne cateva date de contact pe care ti le solicita opretatorul nostru si noi revenim cu o confirmare catre tine in cel mai scurt timp posibil.
  4. Atunci cand ne-am asiguram ca avem tot ce trebuie pentru a-ti elibera integral reteta, te contactam si te anuntam ca produsele sunt rezervate pentru tine timp de 24 ore, in locatia aleasa anterior.
  5. Cand vii in farmacie pentru a ridica medicamentele rezervate, nu uita sa aduci reteta electronica (in cazul celor compensate sau gratuite) sau simpla, prescrisa de medicul tau. In plus, verifica orarul de functionare al farmaciei Dr. Max, astfel incat sa ne vizitezi in cadrul orelor de program. Lista locatiilor noastre o poti gasi aici.

In limita stocurilor disponibile in farmaciile noastre, facem tot posibilul sa-ti rezervam tratamentul integral si la timp. Colegii noștri din call center sunt cei care te vor ghida in procesul de rezervare, ei detinand si cele mai noi informatii privind disponibilitatea si pretul produselor pe care le cauti.

Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
Citiți mai multe de la acest autor
Despre autor
Farmacistul Dr. Max
Farmacistul Dr. Max
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati...
Citiți mai multe de la acest autor