Frumusete si ingrijire

Tratament impotriva caderii parului stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo

Brand: LABO
420,99 Lei

Pret / BUC: 420,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament impotriva caderii parului stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo

7533615

Pentru stadii avansate ale caderii parului dar si preventiv, Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic ce ajuta la reducerea caderii parului si sustine refacerea. Formula pentru barbati. Cutia cu 40 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru 2 luni.

Compozitie: Ingrediente active si tehnologie transdermica pentru penetrarea deschiderilor foliculare (atat pentru foliculii de par singulari cat si pentru Insulele Foliculare Capilare). CADU-CREX asigura patrunderea moleculelor de regenerare in peste 90% din suprafata scalpului, versus 4% penetrare doar prin intermediul foliculului capilar*. Formula este imbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina pentru a stimula regenerarea parului. Cadu-Crex este util in prevenirea si reducerea caderii parului.

Mod de utilizare: Fiolele Cadu-Crex impotriva caderii parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Labo impotriva caderii parului sau pe parul ud, imediat dupa spalare.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 40 fiole

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.01.2023