Tratament impotriva caderii parului stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo

Ingrijirea parului si a scalpului

Brand: LABO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

393,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tratament impotriva caderii parului stadiu avansat barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo

7533615

Pentru stadii avansate ale caderii parului dar si preventiv, Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic ce ajuta la reducerea caderii parului si sustine refacerea. Formula pentru barbati. Cutia cu 40 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru 2 luni.

Compozitie: Ingrediente active si tehnologie transdermica pentru penetrarea deschiderilor foliculare (atat pentru foliculii de par singulari cat si pentru Insulele Foliculare Capilare). CADU-CREX asigura patrunderea moleculelor de regenerare in peste 90% din suprafata scalpului, versus 4% penetrare doar prin intermediul foliculului capilar*. Formula este imbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina pentru a stimula regenerarea parului. Cadu-Crex este util in prevenirea si reducerea caderii parului.

Mod de utilizare: Fiolele Cadu-Crex impotriva caderii parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Labo impotriva caderii parului sau pe parul ud, imediat dupa spalare.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 40 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.11.2021