Oncosupport Soft Gel calmant si regenerant, 100 ml, Eminvest 

Suplimente alimentare

28,09 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7522073

Indicatii:

Oncosupport Soft este un gel calmant si regenerant pentru pielea mainilor si picioarelor. Recomandat pentru piele ingrosata a mainilor si picioarelor, calus, sindrom mana-picior. Anumite medicamente utilizate in chimioterapie pot cauza durere, umflaturi, inrosire, senzatie de furnicaturi sau arsura la nivelul pielii mainilor, picioarelor sau ambelor.

Astfel de reactii sunt cunoscute sub denumirea de Sindrom Mana-Picior (eritrodisestezia palmo-plantara). Acest sindrom poate deveni sever la unii pacienti si necesita intarzierea sau chiar intreruperea tratamentului chimioterapic.

Prin aplicarea locala a produselor ce contribuie atat la indepartarea stratului cornos in exces, dar au si efect emolient, calmant si regenerant la nivelul pielii afectate, se asigura refacerea acesteia. Pielea isi va recapata astfel aspectul si functiile sale fiziologice normale.

Compozitie:

Oncosupport Soft are o compozitie complexa incluzand substante cu actiune cheratolitica (uree, acid salicilic, acid lactic), dar si agenti care au rolul de a calma, hidrata si regenera pielea (extract din flori de galbenele, arginina, panthenol si acid hialuronic).

Acestea determina actiunea emolienta, calmanta si regeneranta esentiala pentru ingrijirea Sindromului Mana-Picior care apare in chimioterapie.

Mod de administrare:

Se aplica pe pielea ingrosata, prin masaj usor, de 2-3 ori pe zi.

Forma de prezentare: 100 ml

Data ultimei actualizari 22.05.2021