Apivita Lumanare naturala cu miros de portocala, 235g

Frumusete si ingrijire

Brand: APIVITA
In stoc
134,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7532797

Lumanarea naturala aromata cu uleiuri esentiale de portocala si cedru intinereste si stimuleaza simturile, datorita proprietatilor unice ale uleiurilor esentiale si aromoterapiei. Lumanarea creeaza o atmosfera calda si tonica.

Caracteristici:

  • Ceara 100% naturala, din ceara de albine, ceara de soia si ceara de rapita;
  • 100% fitil de bumbac (fara plumb);
  • Fara produse petroliere, parafina si aditivi;
  • Asigura o combustie curata, fara a produce fum negru;
  • Ambalaj 100% reciclabil;
  • Peste 50 de ore de ardere;

Compozitie: Ulei esential de portocale, ulei esential de cedru, ulei esential de cuisoare, ceara de soia, ceara de rapita.

Exclude ingredientele sintetice care pot avea efecte nocive asupra sanatatii si mediului. Fara parrafin, parfumuri artificiale, plumb in fitilul lumanarii si funingine.

Mod de utilizare: Asezati lumanarile intr-o zona fara curent de aer. O flacara a unei lumanari care se afla intr-un astfel de loc nu va arde corect. De preferinta, ardeti lumanarea timp de cel putin 1 minut pana la 1 ora, astfel incat ceara topita sa ajunga pe toate partile borcanului de sticla si sa asigure o combustie uniforma. Taiati fitilul inainte de a-l reaprinde pentru a va asigura ca flacara nu va fi prea mare. Acest lucru trebuie repetat de fiecare data cand aprindeti lumanarea. Dupa arderea si stingerea flacarii, fitilul trebuie pus inapoi in pozitia verticala initiala, inainte ca lumanarea sa fie restabilita. Nu ardeti lumanarea pana la sfarsit. Cand lumanarea atinge 5 mm, stingeti-o si nu o aprindeti din nou, deoarece viata naturala a lumanarii este epuizata. Stingeti lumanarea cu dispozitivul adecvat care stinge lumanarile si nu sufland-o, pentru a evita producerea de fum. Fitilul poate fi deplasat usor in ceara lichida. Nu ardeti lumanarea mai mult de 4 ore.

Precautii:

Nu lasati lumanari aprinse in timp ce sunteti departe.

Asezati intotdeauna lumanarea pe o suprafata rezistenta la caldura.

Evitati sa puneti prea multe lumanari prea aproape una de cealalta (cand sunt prea aproape, ele concureaza intre ele pentru aer si tind sa fumege).

Acoperiti lumanarea cu capacul cand nu o folositi pentru a o proteja de praf si pastrati lumanarea curata.

Forma de prezentare: cutie 235g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.06.2021