Recuperare medicala

Genunchiera de stabilizare fara atele laterale S, 1 bucata, Futuro

Brand: FUTURO
Alege Marimea:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

62,49 Lei

Pret / BUC: 62,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Genunchiera de stabilizare fara atele laterale S, 1 bucata, Futuro

7532972

Genunchiera fara atele laterale este un suport lejer care are o zona speciala la spatele genunchiului care ajuta la eliminarea iritatiilor pielii. Acest produs este simplu de utilizat, are un design anatomic si se poate folosi atat pentru piciorul stang, cat si pentru cel drept.

Datorita materialului permeabil din care este confectionata, nivelul transpiratiei se mentine scazut, ceea ce face ca genunchiera sa fie confortabila. Ofera sprijin pentru orice genunchi rigid, slabit sau ranit.

Mod de utilizare: Este un produs ideal pentru pacientii cu entorse sau pentru cei care sufera de artrita. De asemenea, genunchiera este recomandata persoanelor suprasolicitate din cauza efortului fizic sau a sportului. Este recomandata purtarea in timpul activitatilor care conduc la disconfort.

Dimensiuni: S (30 - 37cm).

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.05.2022