Gel de umplere Fillerina Plus Grad 4, 2 x 30ml + 2 aplicatoare, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7533600

Labo a creat Fillerina, un preparat dermato-cosmetic in care sunt combinate 8 molecule diferite de acid hialuronic, a caror greutate moleculara variaza de la foarte scazuta la foarte mare. Actiunea principala este realizata de Gelul Fillerina Plus, care este aplicat, cu ajutorul unui aplicator special dotat cu o canula cu extremitatea boanta, pe zonele cu depresiuni cutanate cum ar fi ridurile si liniile de expresie si la nivelul zonelor care necesita mai multa fermitate (pometi, buze).

Gradul 4 : Slabirea si lasarea vizibila a trasaturilor faciale. Umple ridurile adanci, confera volum pometilor si buzelor si ajuta la ridicarea trasaturilor faciale.

Beneficii:

  • Fiecare molecula are o capacitate de penetrare cutanata diferita si fiecare actioneaza intr-un strat al pielii diferit.
  • Pe langa acizii hialuronici, preparatul mai contine Matrifull si Hexapeptide care la randul lor ajuta la reconstruirea tesuturile cutanate adanci si asigura cantitatea potrivita de apa la nivel celular.

Compozitie: Ingredientul activ este Matrifull, care sustine trofismul tesuturilor pielii pentru obtinerea unui efect de fermitate treptat si progresiv. Formula cu 8 Acizi Hialuronici.

Mod de utilizare: Pentru a facilita actiunea produsului dermato-cosmetic, recomandam sa beti doua pahare de apa inainte de aplicarea Fillerina Gel. Fillerina Plus tratament dermatocosmetic de uz topic, cu efect de umplere trebuie utilizat o data pe zi timp de 14 zile, dimineata sau seara, in functie de nevoile si obiceiurile personale, aplicand 1-2 ml de Gel cu efect de umplere pe riduri si pe zonele care necesita volum (pometi, buze). Gelul cu efect de umplere trebuie lasat sa actioneze timp de 10 minute apoi se aplica Crema nutritiva cu efect de film protector. Pentru completarea efectului, se aplica Crema nutritiva in vederea crearii unui film protector, care confera hidratare, revitalizare si ajuta ingredientele active din gel sa penetreze straturile pielii. Potrivit pe post de crema de zi sau de noapte, lasa pielea luminoasa si matasoasa.

Recomandari: Fillerina Plus dedicata: Persoanelor care au probleme serioase de lasare a pielii datorate varstei inaintate, persoanelor care cauta rezultate rapide.

Forma de prezentare: 2x30ml + 2 aplicatoare de precizie

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.03.2022