Suplimente alimentare

Fitodiab, 60 comprimate, Hofigal

Brand: HOFIGAL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

8,49 Lei

Pret / CPR: 0,14 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Fitodiab, 60 comprimate, Hofigal

6422093

Este un supliment alimentar ce furnizeaza un complex bogat de fitonutrienti necesari in suplimentarea dietei pentru reglarea metabolismului, in general si, a celui glucidic, in special; induce o mai buna echilibrare a parametrilor biochimici serici. Are influenta pozitiva asupra metabolismului lipidic si al trigliceridelor, normalizeaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor din sange, contribuind la buna functionare a inimii si a vaselor de sange.

Propietati:

  • Are rol benefic in limitarea consecintelor negative ale unor disfunctii metabolice;
  • Ajuta la normalizarea nivelului de glucoza din sange;
  • Imbunatateste calitatea vietii si promoveaza starea generala de bine;
  • Este un mijloc excelent de combatere a nivelului crescut al zaharului din sange;
  • Mijloc de intarire generala al organismului, asigura starea generala de bine;

Ingrediente/comprimat: 100mg Afin – fructe uscate –  pulbere (Vaccinium myrtillus L), 75mg Dud alb – frunze uscate – pulbere (Morus alba L), 50mg Fasole – teci uscate – pulbere (Phaseolus vulgaris), 25mg Mesteacan – frunze uscate – pulbere (Betula sp.), amidon de porumb, maltodextrina (agenti de incarcare), polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza (emulsifianti), talc (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent de intarire).

Mod de administrare:

In functie de valoarea glicemiei, doza utilizata variaza intre 2 si 6 comprimate pe zi:

2 comprimate: cate 1 comprimat la fiecare masa principala (cand nivelul glicemiei este cuprins intre 120 si 150 mg/dl);

4 comprimate: cate 1 comprimat la fiecare din cele 3 mese principale si 1 comprimat la gustarea de la ora 11 (cand nivelul glicemiei este cuprins intre 150 si 200 mg/dl);

6 comprimate: cate 1 comprimat la fiecare din cele 3 mese principale si la fiecare din cele 3 gustari (cand nivelul glicemiei este mai mare de 200 mg/dl).

Precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.08.2022