Suplimente alimentare

Dr.Max Test sarcina Comfort, 1 bucata

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX CRANBERRIES&D-MANNOSE PREMIUM CT*10 COMPR.FILM, DR.MAX MAGNESIUM B6 PREMIUM*50CPR, DR.MAX SUNCARE LOTIUNE SPF50 ADULTI*200ML si SKINEXPERT BY DR.MAX Q10 CREMA DE OCHI*15 ML.

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Max Test sarcina Comfort, 1 bucata

652354042

Dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru auto-testare. Se foloseste pentru determinarea hormonului sarcinii, Gonadotropina Corionica Umana (HCG), in urina. Un nivel de HCG mai mic de 5mlU/ml determina un test de sarcina negativ, in timp ce testul de sarcina poate fi pozitiv daca nivelul HCG este >= 35mlU/ml.

Ingrediente active: Anticorpi monoclonali anti-HCG.

Mod de utilizare: De regula, prima urina de dimineata contine o concentratie mai mare a hormonului HCG, de aceea, aceasta este cea mai potrivita perioada din zi pentru administrarea testului de sarcina. Testul se autoadministreaza, testand urina umana proaspata, netratata.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Utilizati doar pentru uz extern si nu folositi testul daca ambalajul este deteriorat.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2023