Campanie A-Derma 01.08-31.08.2023

20% A-Derma

BENEFICII CAMPANIE

-  aplicarea beneficiilor -

In cadrul acestei campanii beneficiati de o reducere de 20% la o selectie de produse A-Derma.
Campanie valabila in perioada 01.08.2023 - 31.08.2023, in limita stocului disponibil.


  • Crema reparatoare cu efect calmant Epitheliale A.H Ultra se foloseste pentru toate tipurile de piele deteriorata ca urmare a procedurilor dermatologice de suprafata si a afectiunilor cutanate de suprafata, care pot lasa semne pe piele.
  • Crema reparatoare cu efect calmant se foloseste pentru toate tipurile de piele deteriorata ca urmare a procedurilor dermatologice de suprafata si a afectiunilor cutanate de suprafata, care pot lasa semne pe piele.
  • Gelul - ulei de masaj atenueaza aparitia semnelor si calmeaza imediat, avand un efect de durata. Datorita texturii sale inovatoare si unice, brevetata, favorizeaza masajul, remodeland corpul.
  • Crema reparatoare protectoare anti-semne pentru pielea fragilizata in urma procedurilor dermatologice superficiale si a afectiunilor epidermice superficiale cu risc de hiperpigmentare indusa de soare.
  • Acest spary este recomandat ca adjuvant in: dermatite iritative exudative, eritem fesier exudativ, intertrigo, zona zoster si intepaturi de insecte. Poate fi folosita de intreaga familie, chiar si pe sugarii care au suferit arsuri sau iritatii de la scutec.
  • A-Derma Cytelium lotiune usuca si decongestioneaza zonele afectate ce urmeaza a fi tratate. Lotiunea calmeaza si catifeleaza pielea iritata. Este foarte bine tolerata chiar si de pielea cea mai delicata si poate fi folosita pe pielea copiilor si a bebelusilor.
  • Spray-ul protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UV, intareste bariera cutanata si securizeaza apararea celulara impotriva razelor UV. Este ideal pentru pielea fragila expusa la soare, fiind rezistent la apa.