Frumusete si ingrijire

Ata dentara Antiplaca, 50 m, Elgydium

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
18,99 Lei

Pret / BUC: 18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ata dentara Antiplaca, 50 m, Elgydium

7503033

Fina, rezistenta si cerata pentru a fi mai usor de folosit, ata dentara ELGYDIUM Clinic este impregnata cu clorhexidina (un ingredient activ cu proprietati antibacteriene) si ajuta la protejarea impotriva cariilor dentare. Pentru a o utiliza corect, taiati aproximativ 40 de centimetri de ata dentara cu ajutorul instrumentului incorporat in recipient, infasurati capetele atei in jurul degetelor aratatoare. Cu ajutorul degetelor mari, ghidati usor ata dentara intre dinti. Fara aroma si delicata cu gingiile, este recomandata in special persoanelor cu implanturi sau cu retractie gingivala.

Ce reprezinta clorhexidina? Un ingredient activ antiseptic si antibacterian de referinta in igiena orala, limiteaza proliferarea bacteriilor care cauzeaza placa dentara.

Beneficii:

  • Usor de utilizat: ata dentara ELGYDIUM CLINIC cu Clorhexidina este una dintre cele mai subtiri ate dentare de pe piata, perfecta pentru a va completa rutina de igiena orala.
  • Igienic: impregnat cu 10% clorhexidina, un ingredient activ cu proprietati antibacteriene.
  • Simplu: un recipient sub forma unei cutii mici, discrete si practice.

Mod de utilizare: Taiati 30 cm de fir. Infasurati-o in jurul degetelor aratatoare. Folositi degetele mari pentru a ghida usor ata dentara intre dinti cu o miscare de forfecare.

Puneti ata dentara pe fata unui dinte si faceti o miscare de sus in jos.

Apoi puneti ata dentara pe cealalta parte si repetati miscarea.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.