Medicamente fara reteta

Advil raceala si gripa 200 mg/30 mg, 10 capsule moi, GSK

Brand: ADVIL
16,99 Lei

Pret / CPR: 1,70 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Advil raceala si gripa 200 mg/30 mg, 10 capsule moi, GSK

652375712

Advil Raceala si Gripa se utilizeaza la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste pentru tratamentul simptomatic al racelii comune si gripei, incluzand dureri de cap, temperatura crescuta (febra), gat inflamat, dureri, obstructie nazala.

Compozitie:
- Substantele active sunt ibuprofen 200 mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg
- Celelalte componente sunt: Continut lichid: Hidroxid de potasiu, Macrogol 600, Apa purificata
Capsula gelatinoasa: Sorbitol lichid, partial deshidratat (E 420) (apa purificata, sorbitan, D-sorbitol), Gelatina
Cerneala neagra de inscriptionare (alcool SDA 35A, hidroxid de amoniu 28%, alcool izopropilic, apa purificata, macrogol 400, acetoftalat de polivinil, propilenglicol, oxid negru de fer (E172)
Aditivi alimentari: lecitina din soia in trigliceride cu lant mediu

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani:
- Doza recomandata este 1 capsula la fiecare 4 pana la 6 ore.
- Daca simptomele sunt mai grave, puteti lua 2 capsule in acelasi timp.
- Nu luati mai mult de 6 capsule in 24 de ore.
Luarea medicamentului
Capsulele se inghit intregi, cu un pahar mare de apa.
Cat timp sa luati acest medicament:
Nu luati acest medicament mai mult de 5 zile.

Acest medicament este destinat utilizarii de scurta durata. Luati cea mai mica doza pentru cel mai scurt timp necesar pentru tratarea simptomelor.
- Adresati-va medicului daca nu va simtiti mai bine sau daca va simtiti mai rau sau daca apar simptome noi. - Medicul va va spune daca este sigur sa continuati tratamentul cu acest medicament.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Contraindicatii:
Nu utilizati Advil Raceala si Gripa:
- daca s sunteti alergic la ibuprofen sau pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament sau daca ati avut in trecut o reactie alergica la un medicament similar, cum este acidul acetilsalicilic sau alt AINS.

Precautii:
Inainte sa utilizati Advil Raceala si Gripa, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:
- Nu luati Advil Raceala si Gripa daca sunteti gravida sau alaptati.
- In cazul in care credeti ca ati putea fi gravida sau daca intentionati sa ramaneti gravida, adresati- va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Fertilitatea:
- Ibuprofenul poate afecta capacitatea femeilor de a ramane gravide. Acest efect este reversibil dupa oprirea tratamentului cu ibuprofen.
- Este putin probabil ca ibuprofenul, utilizat din cand in cand, sa va afecteze sansele de a ramane gravida. Adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament daca in trecut ati avut dificultati in a ramane gravida.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Dupa administrarea de Advil Raceala si Gripa este posibil sa va simtiti ametit, sa aveti dureri de cap neobisnuite sau probleme cu vederea ori auzul, inclusiv sa vedeti sau sa auziti lucruri care nu exista (halucinatii). Daca se intampla acest lucru, nu conduceti vehicule, nu mergeti pe bicicleta si nu folositi scule sau utilaje.

Atentionare:
Cititi cu atentie si in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Forma de prezentare: o cutie cu 10 capsule moi.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.01.2023