Tratament complet de crestere si combatere a caderii parului HFSC 200 Woman, 10 + 10 fiole, Crescina

Frumusete si ingrijire

Stoc epuizat

277.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Fiolele CRESCINA RE-GROWTH HFSC favorizeaza cresterea fiziologica a parului si functionarea corecta a celulelor stem din foliculul pilos este esentiala pentru cresterea unor noi fire de par. Produsul este indicat pentru stadiile medii de pierdere a densitatii parului/ caderea parului in stadiu serios pentru femei.

Crescina nu este doar un alt produs dermato-cosmetic impotriva pierderii parului, care de obicei se concentreaza pe incetinirea sau contracararea desprinderii parului deja prezent pe scalp, ci a fost proiectat pentru a ajuta la prevenirea si ameliorarea raririi parului de cauze fiziologice (nu patologice) si pentru cazurile in care cantitatea si calitatea parului scade treptat ducand la o activitate perturbata a foliculul pilos.

Formularea de baza a Crescina Re-Growth – protejata de un brevet elvetian, un brevet al Statelor Unite ale Americii si un brevet european – combia doi aminoacizi, cisteina si lizina (componentele de baza ale cheratinei din par), cu un factor de crestere special numit Glicoproteina si o componenta vasodilatatoare inserata intr-un vehicul hidroalcoolic: numeroase teste de eficacitate indica capacitatea acestei asocieri de a stimula createrea naturala a parului, actionand pe bulbii care sunt inca activi sau partial inactivi. Ea nu are nici un efect asupra foliculilor de par complet atrofiati.

Alte componente sunt apoi asociate cu formula de baza care favorizeaza aceasta activitate. Acestea includ Diguanozine TP, Prolifex, Isofol, acid salicilic, ADN-ul din domeniul biotehnologiei si in final Stem-Engine, pentru un total de 8 brevete.

1. Brevet elvetian CH 693 814 A5
2. Brevet elvetian CH 693 815 A5
3. Brevet elvetian CH 697 229 B1
4. Brevet elvetian CH 703 390 B1
5. Brevet elvetian CH 693 816 A5
6. Brevet elvetian CH 704 629 B1
7. Brevet Statele Unite US 6,479,059 B2
8. Brevet european EP 2561858.

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC 100% este un tratament cosmetic de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie.


1. CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% (fiole brune) ajuta la promovarea cresterii fiziologice a parului.


Crescina Re-Growth HFSC 100% este un tratament dermato-cosmetic pentru uz topic. Contine nucleul brevetat Crescina Re-Growth, care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului. O parte din principiile active brevetate (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) sunt introduse in transportori specifici care permit eliberarea lor treptata si continua la nivelul scalpului. Functionarea corecta a celulelor stem din foliculul pilos este esentiala pentru cresterea unor noi fire de par. Recomandat in cazuri de pierdere a densitatii parului din cauze fiziologice, nu patologice. Nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati.

2. CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (fiole transparente) este potrivit pentru prevenirea si combaterea cauzelor fiziologice – nu patologice – ale caderii parului.


CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC este un tratament dermato-cosmetic impotriva caderii parului sub forma de fiole pentru uz topic. Ingredientelor active de baza (hidroxiprolina, acid aspartic, activator enzimatic si taurina) li se adauga proteina hidrolizata din drojdie si acetil-tetrapeptide-3, pentru a intari firul de par de la radacina (test in vitro asupra ingredientelor active). Formula este imbogatita cu Complexul HSSC* pentru protejarea si mentinerea sanatatii scalpului (teste in vitro si ex vivo asupra ingredientelor active).


Mod de utilizare:

Crescina HFSC 100% Tratament Complet este format din 10 fiole de Crescina Re-Growth HFSC 100% si 10 fiole de Crescina Anti-Hair Loss HSSC.
Fiecare fiola contine 3,5 ml de preparat si este adecvata pentru utilizarea alternativa in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile. Cele 20 fiole incluse in cutie sunt pentru un tratament de o luna.

Ingrediente:

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% ( fiola galbena):
ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL NICOTINATE, BENZOPHENONE-4, DISODIUM EDTA, ACETYL CYSTEINE, LYSINE HYDROCHLORIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, MENTHOL, QUATERNIUM-52, SODIUM HYDROXIDE, SILANEDIOL SALICYLATE, HYDROLYZED PEA, GLUTAMINE, PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, THREONINE, SERINE, BIOTIN, ZINC ACETYLMETHIONATE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, HEMATITE EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PUERARIA MIRIFICA ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, GLYCOPROTEINS, ERIOBOTRYA JAPONICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED DNA, HYDROLYZED RNA, SODIUM BENZOATE, GLUTAMIC ACID, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, VALINE, PENTAPEPTIDE-31, SODIUM METABISULFITE, C.I. 14720, C.I. 16255, C.I. 19140, C.I. 28440, C.I. 73015.

CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (fiola transparenta):
ALCOHOL DENAT., AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL NICOTINATE, DISODIUM EDTA, BENZOPHENONE-4, MENTHOL, QUATERNIUM-52, GLUTAMINE, DEXTRAN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BIOTIN, TAURINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, HYDROLYZED PEA, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, METHYLSILANOL HYDROXYPROLINE ASPARTATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAPRYLYL BUTYRATE, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, PUERARIA MIRIFICA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, PENTAPEPTIDE-31.

Forma de prezentare: 10+10 fiole.

Data ultimei actualizari 03.01.2021