Suzeta Ultra Air pentru 6-18 luni SCF245/22, 2 bucati, Philips Avent

Mama si copilul

Stoc epuizat

34.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Suzeta Ultra Air este conceputa pentru dezvoltarea orala naturala. Tetina noastra comprimabila din silicon are o forma simetrica care se adapteaza la bolta palatina, dintii si gingiile bebelusului pe masura ce se dezvolta.Suzeta Ultra Air este conceputa pentru dezvoltarea orala naturala. Tetina noastra comprimabila din silicon are o forma simetrica care se adapteaza la bolta palatina, dintii si gingiile bebelusului pe masura ce se dezvolta.

Beneficii:
1. 4 orificii de aerisire foarte mari

Suzeta ultra air este conceputa pentru a permite un debit maxim de aer, astfel ca pielea sensibila a bebelusului sa poata respira.


2. Pielea ramane mai uscata in timpul utilizarii

Pielea sensibila a celui mic ramane mai uscata in timpul utilizarii, datorita designului respirabil al suzetei care permite un debit maxim de aer.


3. Margini rotunjite pentru o utilizare comoda

Discul de protectie cu aerisire superioara este usor si prezinta margini rotunjite pentru confortul copilului.

4. 98 % dintre bebelusi accepta suzetele noastre ultra air

Bebelusii stiu ce le place! Am intrebat mamele cum raspund bebelusii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar 98 % dintre ele au spus ca micutul accepta suzetele ultra soft si ultra air Philips Avent.


5. Tetina fina, texturata pentru un supt confortabil

Tetina fina, texturata, din silicon a acestei suzete il linisteste si il calmeaza pe cel mic. 6. Sterilizarea in cuptorul cu microunde este sigura si usoaraCu carcasa noastra de transport poti steriliza suzeta bebelusului in cuptorul cu microunde si o poti depozita igienic in timpul deplasarilor.


7. Pasi simpli pentru sterilizare sigura in 3 minute

Asaza suzetele bine clatite in carcasa, adauga 25 ml/1 fl.oz. de apa si pune-le in cuptorul cu microunde la 750-1000 W timp de 3 minute. Lasa-le sa se raceasca 5 minute, varsa apa si esti gata de plecare.


8. Realizata la centrul nostru premiat din Anglia

Poti avea siguranta ca aceasta suzeta va asigura confortul celui mic. Aceasta suzeta este realizata la centrul nostru premiat.

Forma de prezentare:  2 bucati

Data ultimei actualizari 12.11.2020