Suzeta SCF172/22 pentru 6-18 luni, 2 bucati, Philips Avent

Mama si copilul

Stoc epuizat

29.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Orificiile de aerisire suplimentare ale suzetei SCF172/22 lasa pielea bebelusului sa respire. Pielea trebuie sa respire, mai ales daca este vorba de cel mic. Discul nostru de protectie are 6 orificii de aerisire pentru un debit de aer suplimentar, conceput sa reduca iritarea pielii. Orificiile de aerisire suplimentare ale suzetei SCF172/22 lasa pielea bebelusului sa respire

Tetina comprimabila din silicon are o forma simetrica care se adapteaza la bolta palatina, dintii si gingiile bebelusului pe masura ce se dezvolta.  Poti avea siguranta ca aceasta suzeta va asigura confortul celui mic. Aceasta suzeta este realizata la centrul premiat din Anglia. Cu inelul de siguranta poti oricand sa indepartezi usor suzeta bebelusului. Chiar si mainile micute pot sa il apuce! Capacul de protectie cu aplicare rapida mentine suzeta bebelusului in stare curate.

Cand suzeta nu este folosita, ataseaza capacul inainte de a o depozita pentru a pastra tetina curata si in siguranta. Suzetele normale si de tip Soothie ale celui mic sunt usor de curatat: trebuie doar sa le pui in sterilizator sau sa le introduci in apa fiarta.

Forma de prezentare: 2 suzete

Data ultimei actualizari 11.11.2020