Frumusete si ingrijire

Serum rehidratant Vitamins Re-Hydrate, 30ml, Evenswiss

In stoc
109,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Serum rehidratant Vitamins Re-Hydrate, 30ml, Evenswiss

652376961

Serum vitaminizant rehidratant pentru fata.

Proprietati:

  • Extract de tulpina de cactus.
  • Contine vitaminele A, B1, B2, B3 si C.
  • Potasiul, calciul si magneziul imbunatatesc hidratarea.

Ingrediente active: DERMATOPOIETIN®, SODIUM PCA, EXTRACT DE TULPINA DE CACTUS (EXTRACT DE TULPINA DE OPUNTIA FICUS-INDICA), EXTRACT DE TRANDAFIR ALPIN (EXTRACT DE RHODODENDRON FERRUGINEUM).

Ingrediente: Aqua (Apa), Sodium PCA, Glicerina, Pentilen glicol, Propanediol, Hialuronat de sodiu hidrolizat, Hialuronat de sodiu, Extract de tulpina de Opuntia Ficus-indica, Copolimer de gliceril acrilat/acid acrilic, Acid lactic, Fenoxietanol, Extract de Rhododendron Ferrugineum, Carboximetil Beta Glucan de sodiu, Hexapeptide-18, Tromethamine, Acid citric, Hidroxid de sodiu, Sh-Polypeptide-17.

Mod de administrare: Aplicati la nevoie, dimineata sau seara, pe fata curata.

Avertizari: Pentru uz extern. A nu se pastra la indemana copiilor. A se tine departe de ochi, a se tine departe de ochi si a se tine departe de copii. A se utiliza inainte de data de expirare.

Forma de prezentare: 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.03.2023