Protectis aroma de capsuni, 10 tablete masticabile, BioGaia

Suplimente alimentare

Campanie nationala Dr.Max

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Protectis aroma de capsuni, 10 tablete masticabile, BioGaia

7500863

Tabletele masticabile sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv. Echilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice! Sigur atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Lactobacillus reuteri Protectis, continut in ProTectis tablete masticabile, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde.

Doar 1 tableta masticabila pe zi asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Tabletele masticabile ProTectis pot fi administrate atat copiilor mai mari de 3 ani cat si adultilor.

Nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza

Ingrediente/tableta: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Alte ingrediente: izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie sau de capsuni si potentator de aroma - acid citric anhidru. Contine indulcitori. Fara zahar.

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. Se poate administra pe termen lung

Forma de prezentare: 10 tablete masticabile

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.07.2022