Protectis cu aroma de capsuni, 10 tablete masticabile, BioGaia

Suplimente alimentare

21,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7500863

Protectis cu aroma de capsuni este un supliment alimentar care echilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice, asigurand sanatatea tractului digestiv. Lactobacillus reuteri Protectis, continut in acest produs, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde. Doar 1 tableta masticabila pe zi asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Suplimentul alimentar are o aroma de capsuni si nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza.

Ingrediente active: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis

Ingrediente: Izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie sau de capsuni si potentator de aroma - acid citric anhidru.

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. Se poate administra pe termen lung. Sigur atat pentru copii mai mari de 3 ani, cat si pentru adulti.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 tablete masticabile

Data ultimei actualizari 24.06.2021