Marine-Z, 10ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM
In stoc
9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356370

Un complex de alge marine si zinc, cu proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, este folosit in aplicatii pentru combaterea acneei, echilibrarea secretiei de sebum la nivelul tenului si scalpului, imbunatatirea conditiei si aspectului tenului gras. Compus din extract de alge marine si zinc, Marine-Z este un complex activ seboregulator, purifiant, antibacterian si anti-inflamator.

Proprietati:

- Este o alternativa naturala pentru prevenirea si ameliorarea acneei, pentru echilibrarea secretiei de sebum la nivelul fetei si scalpului, pentru imbunatatirea conditiei si aspectului tenurilor grase. Marine-Z inhiba cresterea si dezvoltarea bacteriilor Staphylococcus aureus si Propionobacterium acnes.

- Alga marina Laminaria digitata contine oligozaharide (in mod special phycozaharide), potasiu, magneziu si iod. Este o macro-alga ce provine din coastele Bretaniei (nord-vestul Frantei) bogata in alginati, compusi similari cu beta-glucanii.

- Zincul limiteaza cresterea microorganismelor, este seboregulator, calmeaza iritatiile, reduce inflamatia pielii. Este un oligoelement cu un rol fiziologic important, intervenind in activitatea enzimelor organismului uman.

- Produsul este antibacterian, purifiant; seboregulator, reduce secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului; inhiba 5-alfa-reductaza responsabila pentru seboreea pe baza hormonala; inhiba cresterea si dezvoltarea bacteriilor Staphylococcus aureus si Propionobacterium acnes.

- Este anti-inflamator, calmant al iritatiilor; antioxidant; nu usuca pielea, imbunatateste hidratarea pielii; promoveaza regenerarea pielii; are efect matifiant pentru tenul gras; este bine tolerat si de pielea sensibila sau alergica.

Compozitie: Apa, glicerina, extract hidrolizat de alga Laminaria digitata, Zinc.

Mod de utilizare:

- Este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice.

- Dozaj uzual recomandat 2-5%, inclus in compozitii care contin si apa.

- In emulsii se incorporeaza la final, la rece; nu este potrivit in preparate anhidre (care nu contin apa).

- Aplicatii sub forma de: cleanser, demachiant, toner, geluri, creme-gel, lotiuni, creme de zi sau de noapte; ca ingredient in seruri si frectii capilare, sampoane, masti capilare.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.09.2021