iWhite (8)

Sortare dupa
Capetele sunt compatibile cu periuta de dinti electrica iWhite, care are la baza particule de carbune activ si functioneaza precum un magnet, eliminand petele de pe dinti pentru a oferi un zambet frumos si alb.
Imitatia naturala a perilor ofera o eficienta mai mare si dinti mai albi, iar designul specific cu capul periei mai mic poate curata si ingriji locurile greu accesibile.
Kit-ul pentru albirea dintilor se bazeaza pe o tehnologie tripla de albire a dintilor, care albeste dintii cu pana la 8 nuante. Produsul reface smaltul si intareste structura dintilor de la prima aplicare, iar benzile sunt subtiri si flexibile ceea ce asigura un confort maxim.
Pasta de dinti iWhite Sensitive Whitening cu microperle de albire combate sensibilitatea dentara, albeste si intareste dintii.
Incurajeaza iluzia unor dinti mai albi si mai curati cu iWhite Supreme Whitening Toothpaste cu o formula fina, revigoratoare, este infuzata cu tehnologie Active Micropearl, ideala pentru persoanele care isi doresc un zambet mai radiant si luminos.
Ata dentara iWhite are actiune tripla pentru albirea eficienta a dintilor, fiind acoperita cu particule de curatare pentru a indeparta petele.
Periuta de dinti iWhite este fabricata din peri speciali pentru indepartarea petelor si lustruirea parului, pentru a ajuta la indepartarea petelor de suprafata si a albirii dintilor. Perii inovatori de albire ai periutei de dinti contin particule de micro-lustruire care ajuta usor la indepartarea placii dentare, oferind o putere mai mare de curatare si restabilind albul natural al dintilor.
Pasta de dinti IWhite Dark Stains este destinata albirii delicate a dintilor.
iWhite

iWhite