Protectie solara pentru copii (7)

Sortare dupa
Fotoprotectie inalta care stimuleaza mecanismele de autoaparare proprii pielii, fiind special formulata pentru pielea delicata a copiilor.
Formula speciala pentru pielea delicata sau predispusa la atopie a bebelusilor, laptele cu protectie solara ofera protectie optima SPF 50+ impotriva UVB si UVA, mai ridicata decat standardele europene (cu privire la protectia solara), gratie sistemului de filtrare fotostabil brevetat.
Produsul este potrivit pentru pielea extra-sensibila a copiilor.
Lotiunea Dr.Max Suncare SPF30 pentru copii protejeaza pielea de arsurile solare si de alte agresiuni si formeaza o bariera subtire de protectie la suprafata pielii, impiedicand ca razele solare sa patrunda in piele. De asemenea, imbunatateste hidratarea pielii, elasticitatea, ofera un aspect neted, reduce senzatia de mancarime, roseata si iritatii.
Crema Dr.Max Suncare SPF50+ pentru copii are efecte pozitive asupra pielii acestora, protejand-o de arsurile solare si de alte agresiuni.
Nu lasa urme albe. Este foarte rezistenta la apa. Adaptata pentru pielea sensibila a copiilor.
Crema de protectie solara hipoalergenica de inalta protectie este special conceputa pentru pielea sensibila a bebelusilor.
Protectie solara pentru copii

Protectie solara pentru copii

Protectie solara pentru copii