EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

Brand: HYLLAN

In stoc

32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7473550

Conține un complex de substanțe bioactive cu rol benefic în combaterea simptomatologiei menopauzale (pre și perimenopauzale).
 
Proprietăți:
- extractul din germeni de Soia are o eficiență dovedită contra bufeurilor și palpitațiilor și contribuie la reducerea uscăciunii și a iritabilității mucoasei vaginale;
- izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esențiali și mineral enecesare organismului în perioada de tranziție menopauzală;
- vitamina E și extratctul se deminte de struguri au un puernic efect antioxidant și, în combinație cu izoflavonele, favorizează funcționarea organismului în condiții optime.
 
Ingrediente:
Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalină, extract 100:1 din semințe de struguri (Vitis viniferă), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloză de sodiu, acid ștearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.
 
Îngredienet active:
Izoflavone 45 mg, proantocianidine 30 mg, vitamina E 12,6 mg.
 
Mod de administrare:
1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineața și unul seara, la o oră după masă, în funcție de intensitatea și numărul bufeurilor sau a celorlalte simptome. Administrarea se începe cu 2 comprimate pe zi în primele două săptămâni, apoi se continuă cu 1 comprimat pe zi. Dacă bufeurile sau celelate simptome supărătoare revin ca număr și intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de încă două săpătămâni. Se administrează pe cale orală. Pentru un efect optim se recomandă evitarea consumului de alimente și lichide timp de o oră după adminsitrare.
 
Prezentare: cutie 30 comprimate