EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

32,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7473550

EstroPlus este un supliment alimentar ce contine un complex de substante bioactive cu rol benefic in combaterea simptomatologiei menopauzale (pre si perimenopauzale).

Proprietati:

- Extractul din germeni de soia are o eficienta dovedita contra bufeurilor si palpitatiilor si contribuie la reducerea uscaciunii si a iritabilitatii mucoasei vaginale.

- Izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esentiali si minerale necesare organismului in perioada de tranzitie menopauzala.

- Vitamina E si extractul de seminte de struguri au un puternic efect antioxidant si, in combinatie cu izoflavonele, favorizeaza functionarea organismului in conditii optime.

Ingrediente: Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalina, extract 100:1 din seminte de struguri (Vitis vinifera), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloza de sodiu, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Ingrediente active: Izoflavone 45mg, proantocianidine 30mg, vitamina E 12,6mg.

Mod de administrare:

- 1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineata si unul seara, la o ora dupa masa, in functie de intensitatea si numarul bufeurilor sau a celorlalte simptome.

- Administrarea se incepe cu 2 comprimate pe zi in primele doua saptamani, apoi se continua cu 1 comprimat pe zi. Daca bufeurile sau celelate simptome suparatoare revin ca numar si intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de inca doua sapatamani.

- Se administreaza pe cale orala. Pentru un efect optim se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de o ora dupa adminsitrare.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021