Suplimente alimentare

EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan Pharma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
45,49 Lei

Pret / CPR: 1,52 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan Pharma

7473550

EstroPlus contine un complex de substante bioactive: extract standardizat din germeni de Soia (cu un continut de 40% izoflavone), extract din seminte de struguri (Vitis vinifera L.) standardizat in 95% proantocianidine si Vitamina E sub forma de DL-alfa-tocoferol acetat, reprezentand o solutie pe baza de ingrediente naturale adjuvante in ameliorarea simptomelor neplacute ale menopauzei.

Beneficii:

  • Izoflavonele din soia contin fitoestrogeni de origine naturala ce contribuie la echilibrul hormonal feminin in perioada menopauzei si constituie o alternativa a terapiei clasice;
  • Extractul din seminte de struguri este o sursa de antioxidanti ce contribuie la sustinerea membranei celulare impotriva actiunilor distructive ale radicalilor liberi, la o tensiune arteriala sanatoasa si ajuta la imbunatatirea sanatatii generale si a aspectului pielii;
  • Vitamina E este o vitamina liposolubila (solubila in grasimi), cunoscuta si sub numele de tocoferol (ce cuprinde un grup de 8 compusi diferiti), cel mai activ dintre tocoferoli fiind alfa tocoferolul. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Extract din germeni de soia standardizat in 40% izoflavone, proantocianidine din extract de seminte de struguri, vitamina E.

Mod de utilizare: 1 comprimat / zi (sau conform recomandarii specialistului).

Recomandari:

Dezechilibrele hormonale imediate sau pe termen mediu, cauzate de instalarea perioadei de premenopauza si menopauza.

Forma de prezentare: 30 comprimate filmate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021