EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

41,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan

7473550

EstroPlus este un supliment alimentar ce contine un complex de substante bioactive cu rol benefic in combaterea simptomatologiei menopauzale (pre si perimenopauzale).

Proprietati:

- Extractul din germeni de soia are o eficienta dovedita contra bufeurilor si palpitatiilor si contribuie la reducerea uscaciunii si a iritabilitatii mucoasei vaginale.

- Izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esentiali si minerale necesare organismului in perioada de tranzitie menopauzala.

- Vitamina E si extractul de seminte de struguri au un puternic efect antioxidant si, in combinatie cu izoflavonele, favorizeaza functionarea organismului in conditii optime.

Ingrediente: Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalina, extract 100:1 din seminte de struguri (Vitis vinifera), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloza de sodiu, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Ingrediente active: Izoflavone 45mg, proantocianidine 30mg, vitamina E 12,6mg.

Mod de administrare:

- 1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineata si unul seara, la o ora dupa masa, in functie de intensitatea si numarul bufeurilor sau a celorlalte simptome.

- Administrarea se incepe cu 2 comprimate pe zi in primele doua saptamani, apoi se continua cu 1 comprimat pe zi. Daca bufeurile sau celelate simptome suparatoare revin ca numar si intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de inca doua sapatamani.

- Se administreaza pe cale orala. Pentru un efect optim se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de o ora dupa adminsitrare.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021