Crema de corp uz general hidratanta, 75ml, Nivea

Frumusete si ingrijire

Brand: NIVEA
7,13 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

1055037

O crema hidratanta, ideala pentru orice tip de piele, atat pentru copii cat si pentru adulti. Peste 98% din substantele componente sunt de origine naturala.

Cum actioneaza NIVEA Creme contine Eucerit, complex propiu pielii care protejeaza impotriva deshidratarii, netezeste si catifeleaza pielea. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic. Nivea este una dintre companiile internationale de top in domeniul ingrijirii pielii.

Este permanent aproape de consumatorii ei, carora le ofera produse inovatoare, de o calitate incontestabila. Beneficiind de peste 130 de ani de experienta in ingrijirea pielii si de unul dintre cele mai moderne centre de cercetare stiintifica din lume, Beiersdorf reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor cosmetice

Forma de prezentare: cutie de 75ml

Data ultimei actualizari 01.06.2021