Frumusete si ingrijire

Crema adeziva pentru proteza dentara Fresh, 47g, Fixodent

21,99 Lei

Pret / BUC: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema adeziva pentru proteza dentara Fresh, 47g, Fixodent

1076889

Adezivul mentolat Fixodent este special conceput pentru ingrijire completa. Solutie completa, cu 3 beneficii: fixare puternica, confort imbunatatit si protectie impotriva resturilor de mancare. Asigura fixare de 10 ori mai puternica decat fara adeziv si este potrivita pentru proteze integrale si partiale.

Mod de utilizare: Se recomandă curățarea protezei și a gingiilor înainte de aplicarea adezivului și ulterior uscarea protezei. Aplicați benzi scurte de Fixodent pe proteză. Aveți grijă să nu aplicați prea aproape de margini cremă adezivă. Pentru fixare, aplicați proteza și țineți apăsat. Așteptați câteva minute înainte de a bea sau a mânca.

Recomandari: Pentru rezultate si mai bune, incerca gama noastra de adezivi Premium pentru proteze: Dual Power, Dual Protection, Foodseal, 0%.

Forma de prezentare: 47g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.12.2022