Avene

Avene
Sortare dupa

Povestea brandului Avène

  • 1736: Are loc vindecarea calului Marchizului de Rocozel care suferea de un prurit persistent. S-a vindecat dupa cateva cufundari in apa si astfel s-au descoperit proprietatile calmante, anti-iritante ale Apei Termale Avène.
  • 1743: Sosesc primii pacienti in Valea Orb si la izvorul Sainte-Odile.
  • 1871: In America este folosita apa termala Avène pentru tratarea pacientilor Marelui Incendiu din Chicago.
  • 1874: Izvorul este declarat de “Interes public”.
  • 1990: Renovarea Centrului hidroterapeutic. Se pun bazele Laboratoarelor Dermatologice Avène.
  • 1993 si 2003: Extinderea fabricii de productie• 2004: Extinderea Centrului hidroterapeutic.
  • 2007: Laboratoarele Dermatologice Avène isi consolideaza pozitia de lider international. In prezent, Centrul hidroterapeutic Avène atrage 2600 de pacienti in fiecare an, care se bucura de produse excelente, disponibile in Franta si in aproape alte 100 de tari.

Incredere in beneficiile dermatologice ale Apei Termale Avène, inclusa in toate produsele, dar si in relevanta formulelor mereu inovatoare.

Increderea in beneficiile dermatologice ale Apei Termale Avène este internationala, deoarece, dupa Franta, unde se bucura de o prezenta puternica, marca Avène Apa Termala este recunoscuta in intreaga lume, din SUA (Derma Skin Corners) pana in Japonia, China, o piata de pionierat si unde este acum lider pe piata cosmeticelor din farmacii.

Laboratoarele Dermatologice Avène au pus bazele unei relatii autentice, bazata pe incredere, cu consumatorii, in intreaga lume. Desi Avène Apa Termala nu si-a dezvaluit inca toate secretele, cele mai multe au fost descoperite in ultimii 30 de ani de cercetare efectuata de catre Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre si de numeroasele studii farmaceutice si clinice. Legitimitatea Apei termale Avène incepe la Centrul de Hidroterapie. Inaugurat in 1990 si extins in 2004, Centrul de hidroterapie ofera o arhitectura eleganta in deplina armonie cu cadrul natural al izvorului Sainte-Odile.

Apa termala Avène este o resursa pretioasa, monitorizata si protejata. Cu eficiente dovedite de-a lungul timpului, apa termala de izvor este sursa unor serii de tratamente cunoscute si recunoscute la nivel mondial.