Biberon anticolici classic Girafe SCF821/12, 260ml, Philips Avent

Mama si copilul

In stoc
46,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biberon anticolici classic Girafe SCF821/12, 260ml, Philips Avent

17534302

Biberonul anticolici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.

Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.

La varsta de 2 saptamani, bebelusii hraniti cu biberonul Philips Avent au manifestat mai putine colici si semnificativ mai putina agitatie in timpul noptii comparativ cu bebelusii hraniti cu alt biberon produs de concurenta.

S-a dovedit ca forma tetinei previne aplatizarea acesteia si ingerarea de aer si intreruperile din timpul hranirii asociate acesteia.

Colicile sunt provocate de aerul inghitit in timpul hranirii, ceea ce mareste disconfortul in sistemul digestiv al bebelusului. Printre simptome se numara plansul si agitatia.

Beneficii:

1. Forma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila.

2. Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine piese

Biberonul anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla.
Biberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie.
Biberon cu gat larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoara
Cu gatul larg si colturile rotunjite, biberonul nostru poate fi curatat rapid, usor si temeinic. Curatarea usoara ajuta la asigurarea unei hraniri mai igienice.

3. Gama compatibila de la alaptare la bautul din cana
Combina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie!

4. Biberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu contine BPA (PP).

5. Gama de biberoane Philips Avent anti-colici ofera debite diferite ale tetinelor pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Retine ca indicatiile de varsta sunt aproximative, deoarece bebelusii se dezvolta in ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile in pachete cu doua bucati: nou-nascut, debit lent, mediu, rapid si variabil si debit consistent.

Forma de prezentare: 1 biberon

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.11.2020