Articular+ Stem, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

69,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Articular+ Stem, 120 capsule, Herbagetica

652355198

Articular+ Stem are o formula complexa dedicata pentru refacerea articulatiilor si redarea mobilitatii si flexibilitatii articulare. Extractele alese pentru formula Articular+ Stem intervin direct asupra formarii tesutului cartilaginos, reducerea inflamatiei, calmarea durerii si protejarea articulatiilor de la deteriorare.

Proprietati:

- Formula Articular+ STEM asociaza cartilajul de rechin, bogat in condroitina, cu alga AFA, extractul de salcie, extractul de tamaie, spirulina si chlorella. 

- Cartilajul de rechin stimuleaza productia de colagen pentru articulatiile afectate de procesele degenerative specifice anumitor forme de artrita. 

- Extractul de tamaie are un rol benefic bine cunoscut aspura articulatiilor: reda mobilitatea acestora si reduce sensibilitatea dureroasa.

- Alga AFA, este o alga verde-albastra, avand efecte benefice unice comparativ cu alte plante similare. Cea mai puternica actiune a Algai AFA este de a stimula productia de celule stem, celule noi produse de organism care se livreaza la organele bolnave pentru a le regenera, inclusiv la nivel articular.

- Articular+ Stem contribuie la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, sustinerea vitalitatii si activitatii organismului, sustinerea sistemului imunitar, eliminarea metalelor grele din organism, detoxifierea corpului.

Compozitie: Cartilaj de rechin standardizat cu 4% condroitina - 120mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) - 80mg, Coaja de Salcie (Salix alba) extract 20:1 standardizat cu 25% salicina - 80mg, Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) extract 1-3:1  standardizat cu 2% Harpagozide - 40mg, Tamaie (Boswellia serrata) extract 5-10:1 standardizat cu 70% Acizi boswellici – 40mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizat cu 50% Proteine – 20mg, Spirulina (Spirulina maxima) standardizat cu 60% Proteine – 20mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari:

- A nu se administra in caz de Hipercalcemie, alergie la Aspirina/salicilati.

- A se administra cu prudenta femeilor insarcinate care alapteaza. A nu se administra concomintent cu anticoagulante. Contine substante cu potential alergic: cartilaj de rechin (peste).

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.07.2021