Voseptol V, 20 tablete, Plantavorel

Suplimente alimentare

In stoc
18,34 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

5354898

Descriere:
Voseptol V contine un complex de principii active de origine vegetala, cu actiune sinergica in afectiunile respiratorii. Compozitia complexa a tincturii de propolis (compusi de tip flavonoid, substante rasinoase, ceara, ulei volatil, vitamine si enzime) si asocierea cu uleiurile volatile confera produsului actiune: bactericida bacteriostatica cicatrizanta antiseptica anestezica bronholitica expectoranta sedativa asupra sistemului nervos central si un efect reconfortant.


Profilactic si ca adjuvant in: laringite faringite rinite afte si leziuni bucale stomatite paradontopatii halena traheobronsite tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar.


Ingrediente:
Tablete continand tinctura de propolis, mentol, ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru.


Mod de utilizare:
Curativ: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, dupa mese, minim 5 zile;
Preventiv si intretinere: se sug 1-2 tablete pe zi, la nevoie;
Copii peste 3 ani, se sug cate ½ tableta de 3 ori pe zi, minim 5 zile.

Mod de prezentare:
20 tablete