Vizual Forte, 30 tablete, Cosmopharm

In stoc

29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7505566

Sustine sanatatea ochilor persoanelor cu: tulburari de acuitate vizuala, sensibilitate a ochilor (ochi obositi), degenerare a celulelor nervoase maculare, modificari vasculare ale retinei.Ajuta la  biosinteza mielinei si colagenului .Mentine elasticitatea vaselor sanguine.Ajuta la protejarea retinei, cristalinului si maculei de actiunea distructiva a radicalilor liberi cauzati de radiatii.Ajuta la mentinerea capacitatii de adaptare la intuneric (indeosebi persoanelor care necesita o vedere optima pe timp de noapte: soferi, piloti).

Ingrediente per tableta:

Acid ascorbic - 100 mgVitamina E - 30 UI,Extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), cu 25% antociani - 25 mgOxid de zinc furnizand zinc elemental - 7,5 mgVitamina A - 1000 mcgLuteina - 500 mcg, Gluconat de cupru furnizand cupru elemental - 500 mcg. Nu contine alergeni.

Valori nutritionale: 2,09kj/0,5kcal/tb.

Alte componente:Celuloza microcristalina (agent de incarcare), carboximetilceluloza de sodiu si hipromeloza (agent de incarcare), acid stearic (antiaglomerant), glazura farmaceutica (agent de acoperire), talc (agent de separare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti), rosu alura si albastru brilliant (coloranti), etil vanilina (agent de aromatizare), carbowax (agent de glazurare), triacetin (agent de suport), dioxid de titan (colorant), ceara carnauba (agent de glazurare).

Mod de administrare:1 – 3 tablete zilnic. La recomandarea medicului poate fi asociat cu tratamentele specifice.

Precautii:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare:30 tablete