Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI, 30 comprimate, Beres

Suplimente alimentare

27,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7532731

Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.

Beneficii:

- Vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a sistemului imunitar, reducand oboseala, precum si la procesele normale de metabolizare a energiei. De asemenea, este un agent antioxidant care contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea functiei musculare sanatoase. Vitamina D are un rol important in diviziunea celulara.

Ingrediente: Acid ascorbic, agent de incarcare (hidroxipropil-metil-celuloza), emulgeator (mono si digliceride ale acizilor grasi), agenti antiaglomeranti (talc, dioxid de siliciu anhidru, polietilen glicol), stabilizator (polilin alcool), exract natural de macese, coloranti (riboflavina, dioxid de  titan, carminic), sucroza, gelatina, maltodrextina, amidon de porumb, ulei de soia partial hidrogenat, corector de aciditate (acid tartric), colecalciferol, antioxidant.

Mod de administrare: La adulti se recomanda 1 comprimat filmat pe zi, cu lichide din abundenta.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate filmate

Data ultimei actualizari 28.04.2021