Vitamina C 1000mg + Vitamina D3 2000 UI, 30 comprimate, Beres

Suplimente alimentare

In stoc
24,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7532732

Vitamina C 1000mg + Vitamina D3 2000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, slabiciune, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.

Beneficii:

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii.

- Vitamina D contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diviziune celulara.

Ingrediente: Vitamina C 1000 mg, Vitamina D3 50 μg (2000 UI), Extract de macese (Rosa canina), 25 mgVitamina C/acid ascorbic 97% (hidroxipropilmetilceluloza, acid tartaric); agent de incarcare: hidroxipropilmetilceluloza; agenti de glazurare: alcool polivinilic partial hidrolizat, polietilenglicol, dioxid de titan, talc, riboflavina, indigo carmin; emulsifiant: mono si digliceride ale acizilor grasi; extract apos 2:1 (maltodextrina) din fructe de Maces (Rosa canina); vitamina D/colecalciferol 0,25% (gelatina, sucroza, amidon din porumb, ulei de soia partial hidrogenat, dl-alfa tocoferol); agenti antiaglomerati: talc, dioxid de siliciu coloidal. 

Mod de utilizare: Pentru adulti se recomanda 1 comprimat filmat pe zi, cu lichide din abundenta.

Avertizari:

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos.

- Utilizarea produsului nu este recomandat in cazul unor nivele crescute de calciu in sange si urina, respectiv in cazurile de calculi renali cu continut de calciu.

- Produsul contine ulei de soia. Utilizarea produsului nu este recomandat in cazul alergiei la arahide sau soia.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate filmate

Data ultimei actualizari 28.04.2021