Medicamente fara reteta

Vibrocil Actilong spray nazal, 10ml, GSK

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
16,49 Lei

Pret / ML: 16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vibrocil Actilong spray nazal, 10ml, GSK

7514277

Vibrocil Actilong 1 mg/ml spray nazal cu doze masurate solutie. Clorhidrat de xilometazolina. Vibrocil Actilong este un decongestionant nazal care elibereaza rapid nasul infundat.

Este indicat pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani. Vibrocil Actilong contine substanta activa xilometazolina. Decongestioneaza rapid nasul dumneavoastra infundat si ajuta la eliminarea secretiilor nazale, pentru a putea sa respirati mai usor. Vibrocil Actilong este utilizat pentru eliberarea nasului infundat din cauza racelii, febrei fanului sau altor rinite alergice si sinuzitei.

Efectul Vibrocil Actilong debuteaza in decurs de cateva minute si dureaza pana la 12 ore. Vibrocil Actilong este bine tolerat, chiar de catre pacientii cu mucoasa nazala sensibila. Vibrocil Actilong administrat intranazal poate fi utilizat si in tratamentul infectiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene (ce acopera pe interior caile nazele si gatul). De asemenea, Vibrocil Actilong poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra in vederea efectuarii unei examinari a nasului.

Indicatii:
Ameliorarea congestiei nazale datorate racelii, febrei fanului sau altor forme de rinita alergica si sinuzitei, facilitarea evacuarii secretiilor in afectiunile sinusurilor paranazale, tratamentul adjuvant in otita medie, decongestionarea mucoasei nazo-faringiene, facilitarea rinoscopiei.

Forma de prezentare: spray nazal de 10ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.06.2021