Cuplu si sex

Vibrator de cuplu Unite Mov, 1 bucata, We-Vibe

Brand: WE-VIBE

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

403,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Vibrator de cuplu Unite Mov, 1 bucata, We-Vibe

652377069

We-Vibe Unite este purtat in timpul sexului, stimuland clitorisul si punctul G pentru senzatii uimitoare si distractie hands-free. Acest vibrator de cuplu se bazeaza pe designul clasic care a facut celebrul We-Vibe. in plus: este reincarcabil si se poate controla de la distanta, asa ca este usor sa intensifici senzatia atunci cand lucrurile se incalzesc.

Caracteristici:

  • Vibratii puternice - Intensifica placerea impartasita in timpul sexului cu vibratii puternice profunde care ii stimuleaza clitorisul.
  • Sigur pentru corp - Fabricat din silicon sigur pentru corp - fara ftalati si BPA si fabricat fara latex.
  • Telecomanda cu un singur buton - Telecomanda este usor de utilizat, are un singur buton pe care oricare partener il poate folosi si functioneaza pana la o distanta de 3 metri.
  • Reincarcabil - Este reincarcabil si dureaza pana la 60 de minute de placere cu o singura incarcare. Nu ai nevoie de baterii de unica folosinta.
  • Simplu si discret - Designul subtire si flexibil este confortabil pentru ambii parteneri in timpul sexului. Este discret cu dimensiunile sale mici si designul non-falic.
  • Rezistent la apa - Usor de curatat. Se spala sub jet de apa.
  • Silentios - Pregatit pentru distractie spontana, indiferent unde va aflati.

Moduri de vibratie: Low, Medium, High, Pulse, Wave, Tease, Cha-cha, Ramp.

Moduri de folosire:

Unite ofera stimularea clitorisului hands-free, cu un design subtire, care este confortabil si distractiv pentru amandoi.

1. Introduceti pinul de incarcare in portul de incarcare. Incarcati timp de 6 ore.

  • Lumina aprinsa: alimentare
  • Lumina stinsa: Fara alimentare

2. Spalati cu We-Vibe Clean realizat cu pjur® sau cu apa si sapun. Nu scufundati in apa.

3. Aplicati lubrifiant We-Vibe fabricat din pjur® sau alt lubrifiant pe baza de apa.

4. Pentru a porni We-Vibe® Unite, apasati butonul de control de pe stimulatorul de clitoris. Pentru a schimba modul de vibratie, apasati din nou butonul de control.

5. Alegeti modul preferat si introduceti usor stimulatorul punctului G in vagin, sprijinind stimulatorul extern de clitoris pe clitoris. Invita-ti partenerul sa ti se alature pentru a impartasi atmosfera.

6. Pentru a opri We-Vibe® Unite, apasati si mentineti apasat butonul de control al stimulatorului clitoridian timp de 2 secunde.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.