Urinal Nefro Idelyn, 20 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
41,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Urinal Nefro Idelyn, 20 tablete, Walmark

7533982

Formula avansta din Urinal Nefro Idelyn contribuie la protejare rinichilor, la functia excretorie si la eliminare toxinelor din organism. Ofera suport natural rinichilor impotriva toxinelor si are o compozitie naturala care combina puterea diferitelor extracte din plante, care au mai multe efecte pozitive: sprijina functia excretorie a rinichilor, contribuie la eliminarea excesului de apa, sprijina eliminarea toxinelor si detoxifierea organismului, sustinere avansata pentru tractul urinar si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, inclusiv a celulelor renale. Combinatia acestor beneficii ofera un efect holistic si sinergic asupra tractului urinar, sustinand functionarea sanatoasa a acestuia, in principal pentru rinichi, dar si pentru tractul urinar inferior.

Beneficii:

  • Reprezinta o sinergie a stiintei si a naturii, ce contine plante traditionale, imbogatite cu nutrienti complementari;
  • Aceste plante ajuta la sustinerea tractului urinar, de la vezica pana la rinichi;
  • Contine o combinatie unica si puternica de ingrediente pentru sanatatea rinichilor, ce ajuta la protectia si ingrijirea rinichilor, la sustinerea functiilor tractului urinar si a proceselor de detoxifiere renala;
  • Produsul este potrivit si pentru persoanele cu probleme recurente ale tractului urinar inferior si ale rinichilor.

Ingrediente active/tableta:  Exocyan extract din fruct de Vaccinum macrocarpon (standardizat la 40% Proantocianidine) 45mg, Osul iepurelui (extract 5:1 din radacina de Ononis spinosa – 250mg) 1250mg, extract 5:1 din frunze de maslin (Olea europaea – contine oleuropeina min. 15%) 80mg, Seleniu 55mcg, Vitamina B12 0.2mg.

Mod de utilizare: 1 tableta pe zi, luata cu o cantitate suficienta de lichid.

Forma de prezentare: 20 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.05.2021