Ulei Esential Vetiver Pur 100% Organic ECOCERT, 10ml, Soil

Remedii naturiste

In stoc
106,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535042

Acest ulei natural, pur si organic, cu iz dulceag, este obtinut prin distilarea cu abur a radacinilor fibroase de Vetiver, care se curata si ulterior se usuca. 

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.

Vetiver este o iarba inalta, originara din India. Este uneori folosita pentru a preveni eroziunea solului, datorita retelei sale remarcabile de radacini. Acest ulei natural, pur si organic, cu iz dulceag, este obtinut prin distilarea cu abur a radacinilor fibroase de Vetiver, care se curata si ulterior se usuca. Uleiul esential de Vetiver este adesea folosit in industria parfumurilor. Este un ulei valoros pentru ameliorarea anxietatii si a depresiei. De asemenea, uleiul esential de Vetiver este utilizat pentru a imbunatati starea pielii, fiind benefic si pentru sistemul muscular si pentru sistemul osos, datorita capacitatii sale de a intensifica circulatia sangelui.

SOiL Ulei Esential Vetiver (Vetiveria zizanioides) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

Proprietati
Amelioreaza anxietatea si depresia
Imbunatateste starea pielii
Stimuleaza circulatia sangelui
Benefic pentru sistemul muscular si pentru sistemul osos

Ingrediente: Ulei esential organic de Vetiver (Vetiveria zizanioides)

 

Mod de utilizare:

Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. Inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils).

A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor.

PRECAUTII: Non-toxic

COMBINATII SUGERATE: Tamaie, Grapefruit, Lamaie, Patchouli, Lemn de Santal si Ylang-Ylang.

Combinatii sugerate: Smirna, Grapefruit, Lamaie, Lavanda, Patchouli, Santal, Ylang-Ylang

Baie:

Adaugati 5 - 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. Inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda.

Masaj:

Adaugati 5 - 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.

Inhalatii:

Adaugati 4 - 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

Arzatoare si difuzoare:

Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 - 6 picaturi de ulei esential. Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.

Certificari: SOiL Ulei Esential Vetiver (Vetiveria zizanioides) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Forma de prezentare: Sticla 10ml

Data ultimei actualizari 20.12.2020