Ulei Esential Piper Negru Pur 100% Organic, 10ml, Soil

Remedii naturiste

In stoc

51.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.
Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a fructelor uscate ale plantei de Piper Negru. Uleiul esential de Piper Negru, cu aroma sa calda si condimentata, este recomandat pentru stimularea circulatiei sangvina, pentru o digestie rapida, precum si pentru ameliorarea durerilor musculare. Uleiul esential de Piper Negru este popular in medicina ayurvedica si este un ulei utilizat de sportivi inainte de antrenament, pentru a ajuta la prevenirea durerii si rigiditatii.
SOiL Ulei Esential Piper Negru (Piper nigrum) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

Proprietati:
Recomandat sportivilor inainte de antrenament
Amelioreaza durerile musculare
Stimuleaza circulatia sangelui
Intensifica digestia

Ingrediente: Ulei esential organic de Piper Negru (Piper nigrum)

Mod de utilizare:
Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. Inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils).
A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita utilizarea excesiva care poate duce la stimularea exagerata a rinichilor.

Baie:
Adaugati 5 - 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. Inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda.

Masaj:
Adaugati 5 - 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.

Inhalatii:
Adaugati 4 - 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

Arzatoare si difuzoare:
Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 - 6 picaturi de ulei esential. Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.

Certificari: SOiL Ulei Esential Piper Negru (Piper nigrum) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Forma de prezentare: Sticla 10ml

Data ultimei actualizari 29.12.2020