Ulei din nuca de cocos, 500ml, Springmarkt

Frumusete si ingrijire

14,46 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7521219

Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical. Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor. Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.

Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant.

Ingrediente: Ulei de cocos (Cocos nucifera).

Mod de utilizare: Este recomandat pentru gatit sau prajit termic. Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste. Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.

Forma de prezentare: 500ml

Data ultimei actualizari 14.06.2021