Medicamente fara reteta

Triferment Forte, 30 comprimate, Biofarm

Brand: BIOFARM
Alege Concentratia

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

30,99 Lei

Pret / CPR: 1,03 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Triferment Forte, 30 comprimate, Biofarm

7509905

Triferment Forte contine un amestec de enzime numit „pancreatina”. Pancreatina va ajuta sa digerati alimentele. Triferment Forte este utilizat la copiii si adultii cu "insuficienta pancreatica exocrina". Aceasta apare atunci cand pancreasul nu secreta suficiente enzime pentru a digera mancarea.

Proprietati:

- Enzimele din Triferment Forte actioneaza prin digerarea alimentelor care trec prin intestin. Trebuie sa utilizati Triferment Forte in timpul meselor sau gustarilor sau imediat dupa acestea. Acest lucru va permite enzimelor sa se amestece bine impreuna cu alimentele.

Ingrediente active: Pancreatina (325mg)

Ingrediente: Lactoza monohidrat, polividona K30, crospovidona, glicolat sodic de amidon, talc, stearat de magneziu, celuloza microcristalina 101, hipromeloza 15cP, dioxid de titan, macrogol 4000, acid citric monohidrat, copolimer acid metacrilic tip C, trietilcitrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, alcool polivinilic partial hidrolizat, macrogol 3350, Ponceau 4R, galben amurg FCF. 

Mod de administrare:

- Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. 

- Doza este stabilita in functie de necesitatile individuale si severitatea tulburarilor dispeptice din insuficienta pancreatica exocrina.

- Comprimatele gastrorezistente se inghit intregi cu o cantitate suficienta de lichid in timpul mesei sau imediat dupa acestea.

- Adulti: doza recomandata este de 1-2 comprimate gastrorezistente Triferment Forte la fiecare masa.

- Copii: Triferment Forte se administreaza, la indicatia medicului, copiilor peste 6 ani datorita formei farmaceutice.

-Varstnici: Doza recomandata de Triferment Forte este aceeasi ca pentru adulti. 

Avertizari:

- Dozele foarte mari de Triferment Forte pot determina greata, diaree, dureri la nivelul stomacului, cresterea cantitatii de acid uric si de urati din sange si urina. Se recomanda intreruperea administrarii medicamentului si se instituie tratament simptomatic.

- Sarcina, alaptarea si fertilitatea: Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Triferment Forte poate fi utilizat pe perioada sarcinii si alaptarii la indicatia medicului, dupa evaluarea raportului beneficiu matern/risc fetal.

- Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Triferment Forte nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

- Triferment Forte contine lactoza monohidrat. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua Triferment Forte.

- Triferment Forte contine galben amurg FCF, acesta poate provoca reactii alergice.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.11.2022