Tratament White Hair Woman, 20 fiole, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
302,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament White Hair Woman, 20 fiole, Labo

652358217

White Hair este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica, care stimuleaza formarea melaninei de la nivelul firului de par si ajuta la contracararea aparitiei parului alb. Formula pentru femei a fost imbogatita cu acid folic.

Ingrediente: Alcohol Denat.,Aqua,Glycerin,Caprylyl Glycol,Pentylene Glycol,Benzyl Nicotinate,ecylene Glycol,Palmitoyl Tetrapeptide-20, 1,2-Hexanediol, Nonapeptide-23,Polysorbate 20,sh-Polypeptide-4,Methylthiopropylamido Acetyl Methionine,Methylpropanediol,Folic Acid,Benzophenone-4,Butylene Glycol,Lecithin,Sodium Hydroxide,Disodium EDTA.

Ingredientele active incluse in formula: Labo NPP-23 (Nonapeptida-23, masa moleculara 1,17 kDa), Labo SHP-4 (sh-polipeptida-4, masa moleculara 27,5 kDa), Labo MLN-20 (Tetrapeptida-20 de palmitoil, masa moleculara 0,88 kDa) sunt molecule ce actioneaza prin tehnologia transdermica, al caror indice de penetrare in straturile cutanate ale scalpului a fost testat in prezenta a 3 potentiatori specifici cu ajutorul Celulelor Franz.

Mod de utilizare: Aplicati o fiola pe zi timp de 5 zile consecutive pe intreaga suprafata a scalpului, dupa spalare si uscare. Nu dispersati produsul pe intreaga lungime a firului de par. Repetati schema de aplicare pana la terminarea pachetului.  Pe baza rezultatelor testelor clinice, este recomandat sa folositi tratamentul dermato-cosmetic de la 1 luna pana la 4 luni. Repetati utilizarea o data pe an si daca este necesar, sa folositi 1 fiola pe saptamana pentru a mentine rezultatele.

Precautii:

Doar pentru uz extern;

Nu injectati;

Nu inghititi;

Evitati contactul cu ochii si cu membranele mucoase.

Produsul contine un vasodilatator usor care poate provoca o reactie usoara de caldura insotita de inrosirea pielii pe o perioada scurta de timp.

Forma de prezentare: 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.10.2021