Tratament pentru albire White Shock Power, 50ml, BlanX

Igiena orala

Brand: BLANX
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

57,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tratament pentru albire White Shock Power, 50ml, BlanX

17538798

Tratamentul pentru albire White Shock Power BlanX albeste vizibil dintii inca de la prima utilizare si poate realiza pana la 4 nuante albe in doua saptamani datorita formulei ActiluX extrem de concentrata.

Proprietati:

- Actiunea de albire este activata prin lumina alimentata prin ingredientul ActiluX. Aceasta se depune pe suprafata dintilor atunci cand periati si ramane activa toata ziua.

- Tratamentul contine dispozitivul LED, cel care trebuie utilizat dupa folosirea pastei de dinti timp de 1 minut pentru a ilumina si a activa actiunea de albire a ActiluX.

- Combinatia unica de licheni arctici, siliciu non abraziv si ActiluX functioneaza impreuna pentru a elimina eficient petele si bacteriile care pot provoca placa si cariile dentare oferind instantaneu un zambet mai luminos si mai alb.

Ingrediente: Aqua, Sorbitol, Silice hidratata, Glicerina, Silice, Alcool izopropilic, Lauril sulfat de sodiu, Guma de celuloza, Aroma, Hidroxiapatit, Monofluorofosfat de sodiu, Copolimer PVM / MA, Extract Cetraria Islandica, Zaharina sodica, Benzol sodic, Benzol sodic, Benzoat de sodiu 77891, CI 42090, ActiluX (monofluorofosfat de sodiu) 0,72%.

Mod de utilizare:

- Utilizati tratamentul doar 2 saptamani.

- Spalati dintii timp de 2 minute de 2 ori pe zi cu pasta de dinti inclusa in trusa. Dupa periere, introduceti dispozitivul LED in gura si luminati timp de 1 minut.

- Repetati acest lucru in fiecare zi timp de 2 saptamani.

- Pentru un tratament de albire mai intensiv, utilizati dispozitivul LED timp de 10 minute o data pe saptamana.

Forma de prezentare: Flacon de 50ml + dispozitiv LED

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.11.2021