Test Rapid COVID-19 Antigen Nazofaringian, 1 bucata, Realy Tech

Tehnico-Medicale

In stoc
9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test Rapid COVID-19 Antigen Nazofaringian, 1 bucata, Realy Tech

652364701

Caseta test rapid antigen Coronavirus este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica rapida. Produs recunoscut de Comisia Europeana (vezi detaliile suplimentare de mai jos). Test destinat uzului profesional (cadre medicale).

Beneficii:

Poate indica infectia in faza acuta a bolii;

Poate indica infectia si la persoane fara simptome, daca infectia este activa;

Rezultat in 10 minute;

Specificitate relativa: >99.9%;

Sensibilitate: 96,17%;

Acuratete: 98,79%;

Mod de utilizare: Introduceti tamponul in nara care prezinta secretii mai abundente in urma controlului vizual. Pastrati tamponul la nivelul septului nazal si impingeti-l usor in nazofaringele posterior. Rotiti tamponul de mai multe ori, apoi indepartati-l din nazofaringe. Adaugati 15 picaturi de extractie in tub. Dupa prelevarea probei, rotiti tamponul in tub de cel putin 10 ori, presandu-l cu putere de marginea acestuia. Strangeti cu mana de 5 ori tamponul in interiorul tubului, pentru ca proba de pe tampon sa se scurga complet in solutia de extractie. Puneti capacul de picurare al tubului. Scoateti cardul de testare din folie. Adaugati 3 picaturi de proba in esantionul de proba al cardului de testare. Cititi rezultatul testului in 15-20 minute.

Forma de prezentare: 1x dispozitiv de testare, 1x solutie tampon individuala, 1x duza cu filtru, 1x tub de extractie, 1x suport tub, 1x tampon de extragere a probelor.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.02.2022