Suzeta animal face Nivel 2 baieti, 2 bucati, Dr. Brown's

Mama si copilul

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

17537038

Suzeta animal face Nivel 2 pentru baieti, potrivite pentru copiii de 6-12 luni, este prevazuta cu capac de protectie. Canalul de aer fara suctiune ajuta la reducerea aspiratiei si  presiunii palatale, iar tetina din silicon moale reduce suctiunea si se aplatizeaza atunci cand este folosita, pentru a crea o presiune scazuta si confort. Suzeta ajuta la reducerea presiunii din gura bebelusului, presiune ce poate crea probleme dentare, cum ar fi muscatura incrucisata. Designul subtire al sistemului este cat se poate de putin intrusiv in gura bebelusului.

Fara BPA.

Compozitie: 100% silicon medical.

Mod de curatare: Folositi mainile si suprafetele curate. Suzeta se spala in apa calda cu sapun si se clateste foarte bine.Se poate spala si intr-o masina de spalat vase, doar in partea de sus a acesteia. Temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 60’C.

Precautii:

Pentru a preveni un posibil risc de sufocare, testati suzeta tragand de bulbul acesteia.

Verificati suzeta inainte si dupa fiecare utilizare, in special atunci cand bebelusului i se dezvolta dantura si aruncati-o imediat daca aceasta prezinta orice semn de uzura ori distrugere, cum ar fi crapaturi sau rupturi.

Partile mici pot fi accidental inhalate si pot provoca leziuni grave.

Nu lasati copilul nesupravegheat cu o suzeta.

Forma de prezentare: 2 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.02.2022