Sterilizator electric 3 in 1 SCF285/03, 1 bucata, Philips Avent

Mama si copilul

Stoc epuizat

268.69 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Noul nostru sterilizator electric cu abur a fost conceput pentru a face sterilizarea cat mai simpla posibil. Datorita dimensiunii reglabile, acesta ocupa mai putin spatiu in bucatarie, iar cosurile sunt compatibile atat cu biberoanele cu gat larg cat si cu cele cu gat ingust.

Acest sterilizator Philips AVENT 3 in 1 se potriveste perfect articolelor pe care doriti sa le sterilizati si ocupa intotdeauna un spatiu minim in bucatarie.

Functionalitatea 3 in 1 va ofera:

1. Configuratie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor.
2. Configuratie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de san, farfuriilor pentru copii mici, cutitelor si furculitelor.
3. Configuratie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a pana la 6 biberoane. Pentru toate tipurile de biberoane Sterilizatorul a fost conceput sa fie compatibil atat cu biberoanele cu gatul larg, cat si cu cele cu gatul ingust, precum si cu diverse pompe pentru san si accesorii.
Aceasta va ofera libertatea de a alege biberoanele si accesoriile cele mai potrivite pentru copilul dvs. La capacitate maxima poate steriliza sase biberoane Philips AVENT de 11 oz/330 ml.

Beneficii:

1. Ciclu de 6 minute si oprire automata
Biberoanele si accesoriile dvs. vor fi sterilizate in doar 6 minute. Odata finalizata sterilizarea, dispozitivul se va opri automat, asigurand o siguranta sporita si un consum mai mic de energie.

2. Distruge 99,9% din germenii daunatori
Sterilizarea protejeaza copilul dvs. de bacteriile daunatoare pana cand sistemul sau imunitar devine suficient de puternic.
Sterilizatoarele Philips AVENT utilizeaza metoda din spitale a sterilizarii cu abur, care este rapida, usoara si eficienta, fara a se folosi substante chimice.
Continutul ramane steril pana la 24 de ore in cazul in care nu este deschis capacul.

3. Fara BPA
Acest sterilizator este fabricat din materiale fara BPA.

4. Gama compatibila cu Philips-AVENT.

Detalii tehnice:

Material: Polipropilena
Alimentare: Tensiune - 220 V
Dimensiuni - 290 x 160 x 150 (l x A x I) mm

Forma de prezentare: 1 bucata

Data ultimei actualizari 12.11.2020