Sistem de monitorizare copii Dect SCD506/52, 1 bucata, Philips Avent

Mama si copilul

Stoc epuizat

400.67 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Sistemele de monitorizare pentru copii Avent DECT iti ofera siguranta de a te simti aproape de bebelusul tau, chiar si atunci cand nu esti in aceeasi incapere. Cea mai fiabila conexiune, sunet imbunatatit extrem de clar, lumina de veghe linistitoare si cantece de leagan

Beneficii:

1. Luminile pentru nivelul de sunet te informeaza atunci cand copilul face zgomot
Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tau, chiar daca volumul unitatii pentru parinte este oprit.

2. Stii intotdeauna cand monitorul este conectat si in raza de actiune
Unitatea pentru parinte emite o alerta atunci cand monitorul este in afara razei de actiune sau cand nivelul de energie este redus, ajutandu-te astfel sa te asiguri ca esti intotdeauna in legatura cu copilul tau.

3. Raza de actiune de pana la 330 metri
Raza de actiune de pana la 50 de metri in interiorul locuintei. Raza de actiune de pana la 330 de metri in exteriorul locuintei.

4. Ramai conectat cu functia de talk back
Cateodata copilul tau are nevoie numai de sunetul linistitor al vocii tale. Cu un clic al acestei caracteristici esentiale poti intra in legatura cu copilul tau din orice loc din casa.

5. Mod Smart Eco pentru economisirea automata a energiei
Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie si creste durata de viata a bateriei tale. Cu cat esti mai aproape de copil, cu atat este nevoie de mai putina energie pentru o conexiune perfecta (nu este disponibil in SUA si Canada).

6. Tehnologia DECT garanteaza zero interferente & 100% confidentialitate
Tehnologia DECT garanteaza zero interferente cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fara fir si telefoane celulare. Codarea datelor asigura o conexiune securizata si privata, astfel incat poti fi sigur ca esti singurul care poate auzi copilul.

7. Sunet foarte clar datorita tehnologiei DECT
Auzi cu perfecta claritate fiecare mic chicot, gangurit si sughit. Tehnologia DECT (telecomunicatii fara fir digitale imbunatatite) asigura calitate ridicata, sunet clar, astfel incat sa iti poti auzi copilul in orice moment.

8. Unitate parinte, reincarcabila
Unitatea pentru parinte, care se poate reincarca, iti permite sa te deplasezi prin casa.

9. Timp de functionare superior de pana la 24 de ore
Mica unitate pentru parinte reincarcabila iti ofera libertatea de miscare fara fir timp de pana la 24 de ore inainte de a fi necesara reincarcarea. Totusi, acest lucru depinde de tipul de baterii utilizat si de cat de des si de mult folosesti unitatea pentru parinte pe baterii.

10. Calmeaza si linisteste
Ajuta la calmarea bebelusului cu ajutorul stralucirii linistitoare a lampii de noapte si al cantecelor de leagan.

Forma de prezentare: 1 aparat monitorizare.

Data ultimei actualizari 11.11.2020