Sideral Forte, 30 capsule, Solacium

Suplimente alimentare

In stoc
133,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sideral Forte, 30 capsule, Solacium

7525468

Sideral Forte poate fi utilizat in orice situatie in care aportul de fier din dieta este scazut, in cazul in care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feripriva, pierderi acute sau cronice de sange) sau in care absorbtia intestinala a fierului este afectata. Este o sursa inovatoare de fier, cu biodisponibilitate crescuta, sub forma unui complex Sucrosomial de pirofosfat de fier. Poate fi administrat in orice situatie in care este necesara suplimentarea cu fier, chiar si pe perioade indelungate.

Tehnologia de incorporare a Fierului Sucrosomial creste toleranta gastrica, deoarece fierul protejat in Sucrosome nu vine in contact direct cu mucoasa gastrointestinala – in acest mod, fiind evitate tulburarile gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritatii intestinale, pigmentarea mucoaselor si colorarea scaunului.

Ingrediente per capsula: Fier Sucrosomial 30 mg, Vitamina C 70 mg.

Nu contine gluten.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, sau conform recomandarii medicului, in orice moment al zilei.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021